Exfoliere și scrub cu produse BIO

Femeile au acordat mereu mai multă importanță frumuseții exterioare. Încă din cele mai vechi timpuri, și până în prezent, tehnicile de înfrumusețare și îngrijire au evoluat. Dacă e să ne aducem aminte de perioada Cleopatrei, știm cât de frumoasă era aceasta și cât de multă grijă avea de ea și de tenul ei. Ei bine, nici femeile de acum nu se lasă mai prejos, diferența este însă că pentru cele din ziua de azi, știința le pune la dispoziție mult mai multe produse.

Ce este scrubbing-ul?

Cu toții am auzit despre exfoliere sau scrub. Rolul scrubbing-ului este să ajute la regenerarea pielii eliminând celulele moarte de la suprafață, făcându-se loc pentru celulele noi ce le vor înlocui în mod natural pe cele moarte. Acest lucru face ca pielea să fie fină elastică și fermă. Mai familiar spus, acesta este un mod prin care ajutăm pielea să renască și să devină mereu mai frumoasă.

Când este recomandat să facem scrubbing?

Asta depinde de ce fel de alte produse pentru piele mai utilizați. În cazul în care utilizați zilnic produse de curățare a tenului, este recomandat să faceți scrubbing o dată la câteva zile. Intervalul acesta de timp diferă în funcție de tipul de piele, structura, factor de îmbătrânire, factor de creștere, de regenerare, etc.

În schimb, dacă nu folosiți produse de curățare a tenului, și doar vă spălați pielea, atunci este recomandat să faceți scrubbing zilnic.

Ce trebuie să facem după scrubbing?

După procedura de curățare și scrubbing, două lucruri sunt esențiale pentru piele: substanțele active aplicate după și modul de utilizare a acestora. Un lucru important pe care ar trebui să-l știe toată lumea e că nu e indicat să folosiți creme după scrubbing. Cremele, pe lângă faptul că majoritatea sunt de proastă calitate, nu conțin ingrediente active în procentul care într-adevăr ar putea să schimbe ceva. Chiar dacă ar conține procente considerabile de substanță activa, acestea, în general, nu vor ajunge la baza epidermului, unde ar trebui să acționeze pentru a obține efectul dorit.

Ce mai trebuie punctat aici despre creme este că, o cremă care pătrunde repede în piele nu înseamnă nimic pentru piele. Pare doar mult mai plăcut pentru noi faptul că acea cremă pătrunde ușor, dar asta nu o face să fie mai bună.

Tot important de amintit este faptul că aplicarea corectă a unui scrub de calitate este necesară a fi urmată de aplicarea de produse de calitate. Faceți scrubbing doar dacă sunteți sigură că produsele aplicate după sunt de foarte bună calitate, altfel veți face mai mul rău decât bine pielii.

scrub cu produse BIOCu ce putem face srubbing?

Firește că cel mai bun mod prin care putem face scrubbing e cu creme special create pentru asta. Însă nu orice fel de creme, ci creme BIO realizate numai din ingrediente naturale.

Așadar, pentru un scrubbing cât mai bun, vă recomandăm fie un Scrub de Corp BIO cu Fructe Tropicale 450,  care să te facă să simți aerul tropical chiar pe pielea ta sau un Scrub de Corp BIO cu Zahar Brut si Mango fie un Scrub de Corp BIO cu Sare de Mare si Alge și lista poate continua. Îți oferim posibilitatea să-ți alegi aroma potrivită și totodată să execuți un srubbing ca la carte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *