Lila, lavanda, parma… pantofii in nuante de violet sunt cei mai frumosi !

Vrei sa porti o culoare dulce, pastelata, minunata, in tendinte, o culoare care sa se potriveasca de minune cu toate modelele de pantofi de vara? O culoare care sa te duca cu gandul la cele mai frumoase campuri de lavanda mangaiate de razele soarelui? Nuanta de violet este cea mai buna idee.

violet

Dar nu orice tonalitati de violet, ci cele de lila, de parma sau de lavanda. Sunt cele care revin in forta in acest sezon si arat minunat pe sandalele sau baschetii verii.

Si nu, violetul nu este nici tipator, nici prea fad. Este cea mai frumoasa nuanta care va pune cel mai bine in valoare cele mai frumoase modele de sandale, de espadrile, de bascheti sau de balerini. Piele suede in nuante pastelate, piele clasica cu irizeuri, paiete in nuante de violet, perle lila… vei avea de unde alege atunci cand vine vorba despre cei mai frumosi pantofi. Se potrivesc tuturor gusturilor si stilurilor, de la cele mai deschise la cele mai inchise nuante de violet.

Si contrar ideilor preconcepute, nuantele de violet nu sunt greu de purtat. Mai ales daca nu algi sa porti un violet tipator sau unul care da inspre roz fuchsia care sa agreseze retina.

In total look alaturi de bascheti, sneakersi sau tenisi, alaturi de cele mai frumoase sandale cu perle, balerini cu tinte… in mici tuse prin intermediul unor bride sau pompoane, violetul este mereu o idee buna atunci cand vine vorba despre pantofii care sa iti puna in valoare tinutele. Mai ales acum vara. Se potriveste de minune cu numeroase culori in tendinte ale sezonului precum albul, rozul pal, camelul sau nuantele de crem.

Violetul este folk pe sandalele cu pompoane, urban pe baschetii cu cele mai frumoase irizeuri, sporty pe adidasii cu un model grafic… nuantele de violet mai ales cele mai deschise sunt perfecte pentru a-ti pune bronzul in valoare in avara nului 2016.

In plus, daca ii vei purta alaturi de denim poti fi sigura ca vei obtine cele mai frumoase si mai coool tinute.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *