Ce modele de blugi poti purta la locul de munca?

Blugii au fost foarte multa vreme « ostracizati » din mediul elegant si sofisticat al biroului, dominat de camasa, de fusta tip creion sau de costum, fiind rezervati doar zilelor de « Casual Friday ». Lucrurile s-au schimbat insa. Blugii fac parte integranta de acum inainte din garderoba fashionistelor inraite dependente de munca.

blugi

Ce modele de blugi se pot purta la locul de munca sau la o reuniune mai importanta? Atentie. La locul de munca nu se pot purta chiar orice modele de blugi. Trebuie sa mizezi pe unele mai modele mai clasice sau mai sobre in nuante de gri, de negru sau de albastru inchis pentru a nu-ti pierde din credibilitate. Blugii destroy nu au deci ce cauta din uniforma unei workaholice.

In ceea ce priveste croilelile, cele mai frumoase modele sunt cele drepte slim, nici prea largi nici prea mulate. Deci lasa deoparte blugii tip boyfriend sau modele de jeggings mult prea mulate. Nu vrei sa arati ca o rockerita sau ca o adolescenta in acest mediu formal.

Blugii evazati se pot purta, cu o singura conditie- sa ii porti cu unele accesorii sau piese vestimentare mai stricte. O bluza cu guler tip lavaliera, un sacou din tweed sau pantofii tip Richelieu sunt in acest caz cea mai buna alegere.

Cum se poarta deci blugii la birou? Atunci cand vrei sa porti blugii la birou, trebuie sa tii cont de felul in care ii asociezi sau accesorizezi in primul rand. Dupa ce ai ales modelul potrivit de blugi, mai trebuie doar sa il mixezi cu piesele vestimentare care compun de minune un dressing clasic de working girl. Deci o camasa drepta, structurata, un sacou sau un blazer mai slim fit sau chiar mocasinii sunt cele mai bune alegeri. Denimul va arata minunat in aceasta combinatie. Dar blugii evazati arata si ei foarte bine alaturi de o camasa in dungi alaturi de sandale cu platforme si accesorii frumoase in nuante de camel. Blugii slim negru arata minunat alaturi de o camasa alba. Blugii in nuante inchise se potrivesc cel mai bine cu topurile elegante cu cele mai frumoase imprimeuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *