3 nuante de haine care te vor ajuta sa fii cea mai sic

La fel ca si in cazul materialelor si a croielii hainelor tale, nuantele pieselor vestimentare pe care le alegi pentru tinutele tale sunt la fel de importante. De fapt, culoarea hainelor pe care le porti este primul lucru pe care oamenii il remarca la tine.

Deci culorile hainelor pe care le porti spun foarte multe lucruri despre tine si despre imaginea pe care vrei sa o transmiti. Dar si despre felul in care te simti tu insuti.

Si pentru a fi cea mai stilata si cea mai frumoasa in fiecare zi, exista unele nuante de care trebuie neaparat sa tii cont atunci cand vrei sa compui cele mai stilate si mai elegante tinute.

Care sunt deci nuantele care te vor ajuta sa fii cea mai glamour, cea mai sofisticata si cea mai frumoasa indiferent de tinuta?

Rosul. Rosul, culoarea pasiunii, este cel care te ajuta sa fii mai sexy, mai seducatoare si  mai atragatoare. Este o culoare foarte glamour care te ajuta sa fii cea mai eleganta si cea mai sic indiferent de tinuta.

In plus, rosul arata cel mai bine alaturi de tonuri de bej si de gri, de alb si chiar de roz pal.

Albul. Albul este o culoare plina de prospetime, o culoare a inocentei si a puritatii. Si chiar daca este cea mai frumoasa culoare pentru sezonul estival, asta nu inseamna ca nu se poate purta chiar si iarna la cele mai frumoase tinute. Se poate purta in total look sau in combinatii cu alte nuante, fiind cel mai bun aliat pentru un look sic, glamour si luxos. O tinuta casual sau simpla va fi cea mai sic si mai eleganta cu ajutorul accesoriilor albe.

Albastrul. O nuanta iubita de foarte multe persoane deoarece este o nuanta linistitoare si reconfortanta. Te va ajuta deci sa te relaxezi si sa fii cea mai glamour si mai sic. In plus, la fel ca si negrul, albastrul este cel care te va ajuta sa pari mai slaba.

Dar albastrul mai are un alt atu in maneca- este cel mai usor de combinat. Se poate purta de minune cu albul sau cu rosul dar si cu nuantele mai calduroase de maro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *