Wanted- bluzonul roz de blugi

In acest an, un lucru e sigur. Denimul este rege incontestabil printre tendinte. Si are cele mai diferite si mai variate modele, detalii sau culori… si acest lucru nu s-a incheiat inca.

Dovada cu bluzonul roz de blugi care va deveni cu siguranta preferatul tau in toamna ce vine. Roz? Da? Blugi? Da. Nuante inchise sau pastelate? Da. Cu siguranta ca vei fi cea mai cool si cea mai trendy purtand acest model de blugi.

Dar asta nu inseamna ca nu poti purta bluzonul de blugi inca de pe acum, in serile racoroase de vara.

Geaca de blugi este clasica, indemodabila, dar si putin mai indrazneata atunci cand are cele mai frumoase nuante de roz.

Un veritabil concentrat de tendinte. Am putea deci spune fara sa ne fie teama ca gresim in vreun fel ca anul 2017 a fost, este si va fi cel al denimului. Desirat, prespalat, cu broderii sau insertii de dantela… denimul este mai excentric ca niciodata.

Dar in ciuda faptului ca denimul este extrem de popular, de banal chiar pentru unii si de clasic, denimul nu inceteaza sa ne suprinda. Va fi cel mai cool si cel mai trendy si in noul sezon toamna –iarna 2017-2018.

Pe de o parte, cea mai frumoasa nuanta a verii este nuanta de roz pal. O nuanta foarte dulce si luminoasa care a invadat magazinele spre marea bucurie a fashionistelor.

Si ai inteles perfect. Geaca de blugi in nuante de roz pal reuneste la perfectie doua tendinte forte ale sezonului- geaca de blugi si nunata de roz pal. Deci este combinatia perfecta intre doua tendinte forte ale sezonului. Rozul este cel care vine sa sublimeze o geaca de blugi cu o croiala clasica. Pur si simplu sublim.

Cum se poarta acest bluzon? Bluzonul de blugi va pune cel mai bine in valoare toate tinutele tale mai clasice, mai discrete sau mai sobre, in nuante de gri, de alb sau de negru. Arata de minune alaturi de piesele vestimentare mai feminine si mai sobre.va pune cel mai bine in valoare o tinuta compusa dintr-un tricou gri si o pereche de blugi, venind cu pata de culoare care lipsea ansamblului. Baschetii albi si pantofii tip escarpen pot pune cel mai bine in valoare tinuta. Foarte sic si foarte girly.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *