Trend alert- blugii mom brodati

Se pare ca o briza venita direct din anii 1990, sufla prin garderoba noastra si ca nu are de gand sa plece undeva. Iar garderoba noastra primavaratica arata cel mai bine atunci cand este invadata de cele mai frumoase piese vestimentare vintage.

Iar in anul 2017, clasicii blugi mom sunt reinventati cu ajutorul broderiilor florale. Adica, croiala fetis a adolescentelor sau a mamelor din anii 1990 este reactulizata si adusa la zi pentru a se potrivi de minune tuturor stilurilor.

Iata cateva sfaturi pentru a adopta asa cum trebuie cea mai frumoasa tendinta retro a anului 2017.

Chiar daca blugii sunt piese vestimentare indemodabile, atemporale incontesabile din dressing, se pare ca unele modele de blugi nu sunt foarte originale si nu se pot purta chiar in orice situatie.

Dar care este cheia succesului pentru a remedia aceasta situatie? Blugii mom cu broderii florale purtati alaturi de piese vestimentare in nuante de alb sau de negru.

Blugii mom brodati cu flori sau blugii in versiune glamour. Mai originali decat blugii clasici, blugii mom sunt cea mai frumoasa alternativa de adoptat de urgenta. Cu talia lor putin inalta, cu un model mai larg si putin mai mulat in partea de jos, aceste modele de blugi sunt cele care iti vor flata silueta si care te vor ajuta sa afisezi un look foarte urban in stil nineties.

Iar atunci cand acest model de blugi cu aluri vintage se impodobeste cu cele mai frumoase broderii florale, rezultatul este unul minunat. Se pare ca tendinta broderiilor care s-a impus sezonul trecut isi confirma polivalenta in acest nou sezon si ca acestea nu arata minunat doar pe rochii, ci si pe piese vestimentare mai cool si mai casual. Si piesele vestimentare cu broderii vor face parte din lumea modei inca foarte multa vreme de acum incolo.

Glamour si vintage, florile brodate sunt foarte rafinate si pun cel mai bine in valoare o piesa vestimentara mai degraba streetwear.

In plus, blugii mom merg de minune atat cu un look super sic cat si cu unul streetwear confortabil. Astfel ca arata de minune cu o bluza cu un guler tip lavaliera sau cu o bluza bufanta, cu un cardigan mai loose, cu botine sau chiar cu mocasini sau derby. Pentru un look streetwear ii poti purta alaturi de sneakersi si de topuri mai loose.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *