Top 5 culori de purtat in acest sezon

Chiar daca in restul anului preferi sa porti culori cat mai discrete sau mai sobre, precum cele de gri, de negru sau de bleumarin,  vara ar trebui sa faci lucrurile complet diferit.

Da, chiar daca esti o persoana mai sobra si mai discreta, trebuie neaparat ca macar vara sa incerci sa porti nuante vii, vesele si pline de vitamina, dar si cat mai luminoase.

Nu este insa foarte usor atunci cand ai de ales dintr-o paleta foarte vasta de culori pe care ai incercat sa o eviti intreaga iarna.

Care sunt deci cele mai frumoase culori ale sezonului de purtat peste tot?

Cu siguranta ca stii deja ca rozul sub toate formele sale este culoarea anului 2017. Roz prafuit, roz pastelat, corail… dar nu este singura culoare care se va face remarcata in vara anului 2017.

Rosul- portocaliu. O nuanta foarte vie si vesela de rosu aprins, foarte calda si imbatatoare, care arata cel mai bine pe rochii sau salopete, mai ales pe cele de seara. Ziua va veni cu un plus de dinamism pentru toate tinutele tale.

Nuanta de galben canar. Daca vrei sa porti cu tine peste tot soarele estival, mizeaza in acest caz, pe nuanta de galben canar. O nuanta plina de viata si de veselie care te va ajuta sa obtii un contrast minunat cu celelalte nuante mai sobre si mai discrete de la tine din dressing. Cele mai aventuriere dintre voi il pot purta pe topuri, pe rochii sau pantaloni iar cele mai timide pe accesorii si cele mai frumoase modele de pantofi.

Nuanta de albastru. Aici chiar ai de unde alege- albastru pastelat, electric, denim… orice nuanta ai alege, trebuie sa stii ca albastrul iti va pune perfect in evidenta bronzul. Deci arata de minune pe o rochie.

Nuanta de maro glasat. Si pentru ca ai nevoie si de un plus den nota gurmanda la tine in dressing, trebuie sa inviti si nuante de maro glasat la tine in dressing.

Verdele. Pentru ca este nuanta anului 2017 si pentru ca te va ajuta sa ai mereu tinute pline de stil si de prospetime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *