Tendinte- pe ce accesorii trebuie sa mizezi pentru a-ti pune in valoare baschetii?

Iubesti la nebunie perechea ta de bascheti albi dar nu stii ce sa faci pentru ca acestia sa fie mai originali, mai cool si mai trendy? Vrei sa te remarci cumva prin intermediul acestor pantofi care chiar sunt purtati de toata lumea?

Deci cea mai buna intrebare in acest caz este- cum poti sa te faci remarcata cu cea mai simpla pereche de bascheti albi? Cu ajutorul unor acesorii si detalii minunate cu care vei face diferenta.

Sireturile originale. Sireturile albe foarte simple si foarte clasice pot sa fie inlocuite de cele mai colorate si cele mai originale sirerturi. Cele mai colorate sireturi, cu degradeuri de culori sunt cele care vor pune chiar si cei mai fazi bascheti in valoare.

Panglicile. Un veritabil accesoriu foarte delicat si foarte feminin, panglicile sunt cele care iti vor pune baschetii in valoare cu stil. Sunt foarte usor de achizitionat, de aplicat si efectul este unul garantat. Culorile mai puternice precum rosul, albastrul sau verdele sunt cea mai buna idee. Iar cele mai neutre sunt cea mai buna idee pentru baschetii colorati.

Franjurii. Cu siguranta ca adori franjurii si ca ai vrea sa ii vezi putin peste tot. In par, pe genti, pe pantofi, pe bijuterii… dar baschetii arata cel mai bine pusi in valoare cu ajutorul franjurilor. Din piele, cu paiete sau din mai multe nuante, franjurii sunt cei care iti vor sublima baschetii.

Bijuteriile pentru bascheti. Bijuteriile nu mai sunt de foarte multa vreme rezervate doar corpului. Ornamentele pentru bascheti se pot purta la fel de usor ca si sireturile si se pot da jos atunci cand nu mai vrei sa le porti.

Pictura/lacul. Adica iti poti personaliza tu la tine acasa cea mai frumoasa pereche de bascheti albi, te poti relaxa si distra si te poti mandri mai apoi cu opera ta de arta. Poti miza pe un lac pe care il poti dilua cu putina apa. Vei obtine asfel o pereche unica de bascheti, foarte originala si foarte cool in acelasi timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *