Sfaturi pentru a-ți alege cel mai potrivit apartament

alege cel mai potrivit apartamentUneori se pare că există atât de multe detalii pe care trebuie să le iei în considerare atunci când alegi un apartament și este greu să iei o decizie finală, detalii care ar putea face un apartament să pară mai atrăgător decât altul și care ar putea să te facă se devii din ce în ce mai confuz.

Așa că, pentru a te mai ajuta în luarea acestei decizii importante, am pregătit un ghid în care să-ți oferim câteva sfaturi despre cum să-ți alegi cel mai potrivit apartament pentru tine.

Caută cu atenție și ai răbdare!

Nu degeaba se spune că graba strică treaba! Primul pas în alegerea apartamentului potrivit este de a căuta în mod corect și a nu te grăbi. Cel mai bun și practic mod de a ține minte detaliile tuturor apartamentelor pe care le vizitezi este să îți faci un tabel în care să treci toate informațiile necesare și toate statisticile proprietății, chiar și fotografii cu apartamentul și ce alte lucruri mai consideri importante atunci când vei lua decizia finală.

Cunoaște-ți prioritățile și ține-te de ele!

Înainte să pleci în „vânătoarea de apartamente” e bine să-ți faci o listă cu lucruri de care ți-ai dori să beneficiezi, lucruri care sunt cu adevărat importante pentru tine. Dacă îți pui dorințele pe hârtie vei ști exact după ce să te uiți atunci când vizitezi apartamentul.

Printre lucrurile importante ai putea să treci locația, bugetul pe care ți-l permiți, tipul de apartament pe ți-l dorești, zona și vecinii etc. Dacă îți faci o astfel de listă poți fi sigur că nu vei rata niciun detaliu și nici nu te vei lăsa „vrăjit” de talentul de persuasiune al agentului imobiliar.

Cere o a doua opinie!

În cazul în care ești în căutarea unui apartament în care vei locui cu un coleg sau partener, sarcina poate fi mult mai ușoară, pentru că ai permanent pe cineva cu care să te poți consulta. Dacă ești pe cont propriu, e posibil să fie nevoie să apelezi la unele întăriri pentru că cu cât vei vedea mai multe apartamente, cu atât vei deveni mai confuz.

O a doua opinie nu strică niciodată. Dacă apelezi la ajutorul unui prieten bun sau al unui membru de familie, îți va fi mult mai ușor să te decizi și să nu te lași influențat de alți factori. Ai nevoie și de o a doua părere mai obiectivă!

Ce firmă de imobiliare să alegi și de ce?

Noi recomandăm una dintre cele mai celebre agenții imobiliare din București, Estimobiliar. De ce să alegi Estimobiliar? Pentru că oferă apartamente și garsoniere la prețuri accesibile în sectorul 3 și pentru că dispune de ansambluri rezidențiale în locații importante. De exemplu, ansamblul Codrea Residence Titan este poziționat într-o zonă nouă, cu multă liniște, fix ce-ți dorești!

Alegerea apartamentului potrivit poate părea o decizie destul de gravă și importantă și apar întrebări precum: Ce se întâmplă dacă alegi un apartament greșit și te vei afla într-o situație nefericită?

E drept, nu vei găsi niciodată apartamentul perfect, însă ceea ce poți să faci e să cântărești foarte bine opțiunile și să pui în balanță punctele pro cu punctele contra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *