Sfaturi pentru a achizitiona cele mai bune suplimente de culturism

Sfaturi pentru a achizitiona cele mai bune suplimente de culturism, in functie de nevoile dumneavoastra

 

Chiar daca in cele mai multe cazuri, ideea de culturism la femei este deseori privita cu reticenta, acest sport este practicat in randurile femeilor inca din anii ’70, iar reprezentantele acestui sport au promovat un ideal al corpului care pentru masa majoritara este o trecere foarte brusca. Un corp al unei femei culturiste este unul cu o musculatura bine definita, brate proeminente si picioare mult mai groase. Aceste caracteristici sunt total opuse fata de delicatetea, fragilitatea si supletea care sunt promovate in revistele glamour pentru femei. Cu toate acestea, chiar si corpurile modelelor care pozeaza pentru revistele de moda executa tot antrenamente de culturism pentru a-si intretine silueta.

O femeie care practica culturism stie ca in afara de un antrenament, important este consumul corect de suplimente, pentru a dezvolta acea masa musculara. Cum sunt atatea platforme care promoveaza aceste produse, noi va recomandam magazinul online https://www.culturism.net, unde veti gasi tot ce aveti nevoie in materie de gainere, suplimente pe baza de proteina, multivitamine si minerale, aminoacizi si multe altele.

De asemenea, pe site, la sectiunea promotii, veti gasi suplimente pe care le folositi deja la preturi mult mai mici, printre care si MuscleTech Creactor creatine HCL, cu o reducere de 24%, la pretul de 99,00 RON. Acest  produs contine o formula de creatina avansata stiintific, care ofera acum o creatina puternica, o microdoza. Fiecare portie va asigura 750mg de clorhidrat de creatina, 100%pur, testata in laborator. In plus, Creactor imbunatateste capacitatea celulelor din tesutul muscular de a regenera Adenozinul trifosfat, sursa de baza a energiei anaerobe, pentru a va putea recupera mai rapid intre seturile de antrenamente. Utilizarea recomandata este de a se amesteca  o portie de 180g cu 250 ml apa si a se consuma de 2 ori pe zi. In zilele cu antrenament este bine sa o consumati dupa efortul fizic.

Culturismul reuseste sa mentina corpul femeilor in forma si sa aduca multe alte avantaje pe care aerobicul sau fitness-ul nu reusesc. Culturismul va rezolva multe probleme pe care le veti intalni in modelarea unui corp, iar impreuna cu suplimentele de pe culturism.net veti putea sa dati corpului dumneavoastra forma finala definita, corectandu-i in sfarsit toate defectele.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *