Rochita alba- ghid de buna purtare

O piesa vestimentara clasica, atemporala, dar si extrem de versatila, rochita alba este cea care vine cu un plus de alura si care ne imbraca cu stil in fiecare vara. Si chiar daca aceasta te poate intimida din cauza alurii sal mult prea cuminte, aceasta este mai usor de purtat decat ai putea crede. Dovada in acest articol.

De indata ce primele raze de soare isi fac aparitia, toata lumea adora sa sschimbe clasica rochita neagra cu varianta sa mai estivala cu sora sa mai mica, rochita alba. Are o alura sic si foarte confortabila si se potriveste de minune cu toate stilurile, cu o facilitate deconcertanta.

Rochita alba in versiune citadina. Poti purta in oras, rochita alba cu accesorii si piese vestimentare mai rock, pentru a obtine cea mai frumoasa si mai cool alura. Bijuteriile din argint si o vesta din piele pot completa de exemplu cel mai bine tinuta. Pentru o alura citadina perfecta, poti miza pe o pereche de bascheti albi si o geanta tip messenger foarte colorata. Un look foarte trendy si cool pe care il vei adora cu siguranta.

Rochita alba in versiune sic. Cu cateva detalii alese asa cum trebuie, rochita alba poate sa devina aliatul perfect pentru serile tale de vara. O poti pune cel mai bine in valoare cu o pereche de sandalute in nuante de nude si de cele mai softisticate bijuterii. Un look simplu, dar foarte eficient, pus cel mai bine in valoare de o posetuta eleganta, sic si foarte colorata. Dar una neagra, simpla poate sa fie si ea cea mai buna alegere.

Rochita alba varianta pentru plaja. Nimic nu se compara cu rochita imaculata atunci cand vine vorba despre a pune bronzul in valoare. La plaja, o poti purta cu sandale fara toc, in  nuante de camel si te poti juca cu cele mai frumoase accesorii pentru a dinamiza putin tinuta. Poti purta si o geanta din rafie sau o palarie din paie la tinuta. Dar si cei mai sic ochelari de soare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *