Pantalonii de smoching- ghid de buna purtare

Pantalonii de smoching fac parte din piesele vestimentare clasice, inevitabile din orice dressing care se respecta. Dar pentru a-i purta cu stil si pentru a evita tinutele de prost gust, trebuie sa tii cont de unele trucuri sau sfaturi.

smoking

Pantalonii de smoching pentru un stil casual. Contrar ideilor preconcepute, pantalonii de smoching pot sa fie foarte cool. Pentru un stil foarte cool, dar casual si confortabil, alege o pereche de pantaloni de smoching usor oversize pe care sa ii porti la o pereche de bascheti si la pantofi fara toc. Un top simplu si un palton lung pot completa de minune tinuta. Completeaza totul cu o geanta pentru a feminiza ansamblul.

Pantalonii de smoching pentru o alura sic. Iata prima functie, de baza a acestor piese vestimentare iconice din cadrul unei garderobe elegante. Sunt cei care pot sa iti confere o alura sic fara prea multe batai de cap. O pereche de mocasini, botine elegante, o camasa, un blazer slim fit, o curea…. iata cateva elemente de ajuns pentru a completa cea mai sic tinuta. Elementele clasice din dressing purtate cu pantalonii de smoching dau o tinuta mai mult decat perfecta.

Pantalonii de smoching pentru o alura sexy. Foarte mult timp, pantalonii de smoching au facut parte din cadrul dressingului masculin doar. Apoi au devenit un veritabil atu pentru a obtine un look sexy. Pantofi cu toc, bijuterii mai masive, un decolteu adanc, haine slim fit, genti couture…. datorita elegantei lor naturale si a stilului lor minimalist, pantalonii de smoching merg de minune atat cu piesele vestimentare mai extravagante cat si cu cele 100% glamour, pentru cele mai sexy, mai sofisticate si mai senzuale tinute, atat pentru zi cat si pentru seara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *