Pantalonii de costum- 3 feluri in care ii poti sublima

O piesa vestimentara foarte „activa” din vestiarul celor mai elegante si mai cool working girls, pantalonul de costum este cel care se axeaza intre stil, clasa si un anumit formalism. Iata trei feluri in care ii poti sublima fara sa le diminuezi insa potentialul lor fashion.

costum

Din cauza faptului ca pantalonii de costum se cam poarta zilnic la « uniforma » unei working girl, pot intra intr-o anumita rutina si ajung sa faca parte din pacate din cele mai monotone tinute.

Iata insa trei idei de tinute pentru a scapa de monotonie atunci cand vine vorba despre pantalonii de costum.

Pantalonii de costum in cele mai frumoase tinute rock. Pantalonii de costum sunt piese vestimentare neutre, sic, all black care pot schimba clasica camasa alba cu un tricou cu dungi sau cu insertii de irizeuri. Poti intensifica tonalitatile rock ale tinutei purtand piele peste tot, de la geaca, la geanta cu tinte si pana la pantofi.

Pantalonii de costum la cele mai sporty tinute. Sa schimbam putin ambianta atunci cand vine vorba despre pantalonii de costum. Alaturi de un pulover oversize, loose, foarte gros si foarte pufos, in nuante de galben si de bascheti vei obtine cele mai frumoase tinute sporty. Dar asta nu inseamna ca nu poti miza pe cele mai frumoase accesorii precum cerceii grafici sau o poseta pentru cea mai frumoasa tinuta cu accente minimaliste. Alege accesorii in nuante de albastru si nu ai cum sa dai gres.

Pantalonii de costum in tinute boho. Nimic nu se compara cu cele mai frumoase bluze vaporoase pentru a obtine cele mai boeme dar si cele mai sic tinute. Moda gipsy, boho-sic cu alte cuvinte, este cea mai in voga si in anul 2016. Si pentru a mentine cel mai boem spirit, trebuie sa mizezi si in acest caz tot pe accesorii. Adica pe cele mai frumoase perechi de cercei cu pene, pe gentile cu pompoane sau cu franjuri, foarte colorate si vesele. Totul pus in valoare de cei mai eleganti pantofi. Nuanta de bordo este cea mai buna alegere in acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *