Haine second hand vs haine noi. Care este cea mai buna afacere?

Haine second hand vs haine noiMagazinele second hand au inceput sa fie din ce in ce mai prezente in societatea noastra, atat in cea virtuala, cat si in cea fizica. Fiecare colt de strada are un magazin cu haine second hand iar o site-urile de fashion recomanda deseori cate un magazin online de haine second hand.

Pentru multe persoane, achizitia pieselor vestimentare din magazine second este un stil de viata. Pentru altele insa, este o provocare careia nu indraznesc sa ii dea curs.

Cei de la www.eunicat.ro au facut o mica paralela intre hainele second hand si cele noi pentru a descoperi avantajele si dezavantajele oferite de fiecare.

Hainele noi

Oricine prefera hainele noi, insa costurile pot fi considerabile, mai ales daca se opteaza pentru haine de brand. Hainele noi sunt foarte atractive, insa pot scoate din buzunar extrem de multi bani si se demodeaza foarte usor. Politica de vanzare a marilor branduri este una extrem de inteligenta si se focuseaza pe schimbari frecvente de stil, in asa fel incat sa existe mereu motive pentru noi achizitii.

Este adevarat ca o haina noua prezinta garantia faptului ca nu a mai fost purtata de nimeni si sunt sanse mult mai mici sa aiba defecte ascunse. Totusi, exista si riscuri daca se opteaza pentru haine prezente pe umerasele magazinelor, deoarece sunt sanse mari sa fi fost probate deja.

Hainele second hand

Magazinele care vand textile la mana a doua ofera o varietate uriasa de haine, care mai de care mai interesante. Se poate opta pentru bluze dama second hand, pentru tricouri, geci, rochii dama second hand si o multime de accesorii interesante. Daca se trece cu vederea faptul ca o haina second hand este posibil sa fi fost purtata deja, pot fi descoperite o multime de avantaje:

  • Aceste haine sunt mult mai ieftine. Pretul este chiar si de cateva zeci de ori mai mic decat in cazul hainelor noi.
  • Se pot achizitiona haine de brand, extrem de bune. De foarte multe ori, hainele de brand sunt cele care atrag cea mai multa atentie si cele care inglobeaza cea mai buna calitate. Daca sunt achizitionate din mall, costul lor poate sa fie unul considerabil. In magazinele second hand sunt gasite la preturi mult mai acceptabile.
  • Exista o diversitate foarte mare de produse, ceea ce ofera sansa de a achizitiona piese vestimentare unicate. In cazul unor haine noi, sunt sanse foarte mari sa existe sute de persoane care poarta aceeasi piesa vestimentara. In cazul hainelor second hand insa, lucrurile sunt diferite, existand posibilitatea de achizitie a unor piese cu adevarat unice si interesante.

Pentru cei cu buget mare, hainele noi vor ramane cea mai buna solutie, insa pentru cei care doresc sa economiseasca si sa se bucure atat de bani, cat si de posibilitatea de a se imbraca bine, optiunea second hand este mai mult decat interesanta.

Lasă un răspuns