De ce este rujul rosu considerat sexy?

„De ce rujul rosu este sexy?” este o intrebare pe care multi barbati si femei si-o pun in mod continuu. Acum exista ocazii in care rosul, pur si simplu, nu functioneaza pentru o femeie, dar, de obicei, o umbra din aceasta culoare va adauga mult farmec si senzualitate aparitiei reprezentantelor sexului frumos.

Rujul rosu atrage atentia asupra gurii unei femei si poate face ca buzele sa para mai pline si mai frumos conturate. Avand in vedere ca studiile au aratat ca barbatii acorda mai multa atentie gurii femeii decat oricarei alte parti a fetei ei, rujul rosu poate face minuni cand se doreste a se crea o impresie placuta. Chiar si asa, luand in calcul toate studiile si cercetarile psihologice ale acestei culori, inca exista barbati (si femei, de asemenea) care considera rujul rosu incredibil de sexy, fara sa stie de ce.

Corpul lor stie de ce, insa mintea lor nu constientizeaza motivul.

Creierul tau inferior isi aminteste ceea ce creierul tau superior a uitat.

Este destul de simplu, de fapt; buzele rosii reprezinta un corp excitat.

Cand sangele din buzele unei femei se apropie de suprafata pielii, este un indicator ca aceasta este excitata. Oamenii se excita de acest fapt, pentru ca, in timp ce mintea lor constienta se gandeste la tonul pielii fetei si la stralucirea rujului, in subconstient recunosc semnul ca femeia este excitata sexual si ca le ofera o sansa de a ajunge la ea. Este ca in cazul feromonilor, care sunt substante chimice eliberate prin transpiratie atunci cand vrei sa atragi sexul opus. Tot ce stii este ca el, sau ea, miroase bine si vrei sa experimentezi mai mult.

Ideea de a imita excitarea naturala este, de fapt, scopul machiajului, indiferent ca este vechi sau modern; buzele rosii sunt doar un exemplu. Blush-ul, un alt exemplu bun de luat in seama, este menit sa reprezinte culoarea naturala a excitarii, obrajii aratand mai vibranti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *