Cum se poarta indemodabilii blugi Levis 501?

Blugii Levis 501 sunt primii blugi din intreaga lume. Dar sunt si modelele de blugi atemporali, indemodabili si foarte cool care traverseaza sezoanele fara sa se demodeze in vreun fel sau fara ca lumea sa se plictiseasca de ei.

Blugii Levis 501 se recunosc foarte usor dintr-o mie, datorita croielii lor drepte, a nuantei lor prespalate si a nasturilor din fata. Sunt primii blugi inventati de Levi Strauss dar si un best seller al marcii. Dar asta nu este totul. Blugii Levis 501 sunt blugii care se transmit din generatie in generatie si care raman mereu la fel de trendy. Dar asta nu inseamna ca celebra marca californiana nu reinventeaza si reactualizeaza mereu modelele de blugi pentru a fi in ton cu cele mai recente sau mai in voga tendinte.

Cum se poarta deci indemodabilii blugi Levis 501 cu stil si convingere?

La fel ca oricare alt model de blugi, blugii Levis 501 se pot purta cu aproape orice, atat la un look mai glamour, cat si la unul mai casual sau streetwear.

Modelele de blugi mai ampli, cu talia inalta si desirati arata de minune la cel mai simplu look alaturi de un tricou alb. Completeaza totul cu o pereche de bascheti si cu o geaca de blugi.

Dar daca vrei sa porti blugii Levis 501 la un look mai glamour, nu ai mare lucru de facut. Este de ajuns daca porti miticii blugi alaturi de pantofi tip escarpen sau de pantofii tip stilettos. In acest caz insa, trebuie sa mizezi pe un model mai skinny sau mai loose. Completeaza totul cu un sacou foarte elegant, cu topuri cu insertii de dantela sau broderii si nu ai cum sa dai gres.

Blugii Levis 501 arata de minune si la un look mai boyish, putrtati de alaturi de o camasa mai loose sau de un tricou tip polo si de pantofi tip derby sau mocasini. Versiune mai loose cu un pulover purtat peste o camasa este la fel de potrivita. Completeaza totul cu o pereche de Dr. Martens care revin in forta in 2017.

Dar daca adori la nebunie stilul seventies, imprimeurile florale sau cele foarte colorate, clasicii blugi Levis, le vor pune cel mai bine in valoare. Un kimono sau un sacou este cea mai buna alegere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *