Cum se poarta imprimeul wild in toamna anului 2016?

Leopard sau zebra…. tu de care parte vei fi in acest nou sezon? Un lucru este sigur. Va trebui neaparat sa iti alegi tabara deoarece imprimeul wild, de felina este cel mai trendy imprimeu al anului 2016.

mood_prefall_jpg_7135_jpeg_9159-jpeg_north_499x_white

Cum se poarta insa in toamna anului 2016 cel mai iubit imprimeu de tiate fashionistele? Vei afla in cele ce urmeaza.

Mixeaza imprimeul wild cu un alt tip de imprimeu. Imprimeul animalier arata de minune purtat alaturi de un alt motiv. Il poti purta de exemplu alaturi de flori, un alt motiv foarte trendy al anului 2016. Un total look animal print pus in valoare de un palton sau de un top cu flori este cea mai buna alegere a noului sezon.

O haina de blana cu animal print. Hainita de blana cu imprimeu animalier este cea care te va ajuta sa ai cele mai cocooning tinute si care vine cu un plus de blandete pentru silueta. In plus, arata de minune peste un top cu mesaje si de o pereche de pantaloni din piele.

Baschetii cu imprimeu wild. In toamna anului 201 va trebui sa porti peste tot cele mai frumoase modele de bascheti cu animal print sau cu dungi de zebra. Dar pentru iarna anului 2016 va trebui sa mizezi pe cele mai frumoase modele de scratch. Foarte trendy si foarte practice, sunt cele are iti vor dinamiza toate tinutele. Alaturi de blugi, vei face cu siguranta senzatie.

O camasa fluida cu imprimeu zebrat. Camasa cu imprimeui este fara doar si poate cel mai frumos model de camasa pe care il poti purta in toamna sau iarna anului 2016. Arata de minune alaturi de o fusta tip creion din piele sau de p pereche de blugi slim. Oricum, orice ai zice sau face este extrem de eleganta. Vei obtine alaturi de ea cele mai indraznete tinute in black and white.

Pe un top imspirat din pijama. Modelele de haine care sunt inspirate din pijamale se poarta mai nou peste tot ziua. Versiunea animal print este insa fara indoiala mult mai sexy. Alaturi de o fusta tip pantalon in nuante pastelate vei fi cea mai sic si cool.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *