Cum să te prezinți la un interviu

Când vine vorba de un nou job, toată lumea e entuziasmată. Un nou job înseamnă un nou început, noi perspective, noi oprtunități, însă pentru femei, un nou job le poate aduce și noi bătai de cap. Nimic nu e mai greu decât să te decizi cu ce te vei îmbrăca într-o zi atât de importantă, într-o zi de care ar putea să depindă întregul tău viitor?

Bărbații nu prea au avut probleme cu capitolul vestimentație, un bărbat într-o cămașă va arăta tot timpul prezentabil. La femei, dacă acea cămașă e prea strâmtă e posibil să o facă grasă, dacă e prea largă e posibil să nu se așeze bine la fustă și lista poate continua. Așa că, pentru a le aduce un mic ajutor femeilor ce doresc să meargă la un interviu, ne-am gândit să le oferim câteva sfaturi.

Make-up

Știm că vrei să arăți impecabil iar makeup-ul și cofura trebuie să fie perfectă. Însă, e important să nu exagerezi cu niște culori prea stridente, cu niște culori care să ducă mai mult a machiaj de seară decât a machiaj simplu de zi, pentru un interviu.

Evită rozul, verdele, albastrul, chiar dacă îți scoate probabil în evidență culoarea ochilor, cel mai bine ar fi să alegi un machiaj cât mai simplu și mai natural cu un crem, de pildă.  Doar să-ți accentuezi puțin ochii atât. Un rimel și un ruj mai pal și gata. În ceea ce privește coafura, un coc e mai mult decât perfect. Dacă nu-ți place cum arată părul tău în coc, atunci îl poți lăsa liber, cum îl porți tu de obicei.

Îmbrăcăminte

Asta e una dintre cele mai mari probleme, mai ales atunci când vine vorba de un interviu. Însă sfatul principal e nu încercați să adăugați prea mult ținutei! Ținuta trebuie să fie una simplă, care să te reprezinte cât mai mult. Ar fi ciudat ca la interviu să vii îmbrăcată la 4 ace apoi în celelalte zile de muncă să vii numai în blugi și teniși pentru că ăsta e stilul tău.

Pantalonii la dungă, o fustă neagră simplă, o cămașă, o rochie, acestea sunt cele mai bune alegeri atunci când mergi la un interviu. Nimic prea strident, cu culori prea țipătoare, ci ceva care să te reprezinte pe tine cel mai bine!

Încălțămintea

Și asta e o adevărată problemă pentru doamne. Dacă reușesc într-adevăr să se decidă cu ce se îmbracă, atunci adevărata provocare apare la alegerea perechii de încălțăminte potrivite.

logo-tocmania

Pentru că sezonul nu prea mai permite pantofii, atunci cel mai bine ar fi să alegi o pereche de botine damă de la Tocmania.ro. Fie că ai ales să te îmbraci cu o pereche de pantaloni la dungă, fie cu o fustă, fie cu o rochie, botinele sunt alegerea perfectă pentru ca ținuta ta să fie completă și de invidiat. În funcție de cât de înaltă vrei să apari, poți opta pentru un toc mic sau unul mare (doar dacă ești complet stăpână pe situație).

Acestea fiind spuse, inspiră adânc, lasă emoțiile deoparte și nu uita să fii tu!

Lasă un răspuns