Cum putem promova partea teoretica a examenului auto cu usurinta?

Cum putem promova partea teoretica a examenului auto cu usurinta?

Conducerea unei masini este importanta pentru oameni, deoarece ofera statutul si oportunitatea de control personal si de autonomie. In zonele slab populate, detinerea unei masini este si mai importanta, deoarece ofera singura ocazie de a calatori pe distante mari – datorita lipsei transportului public. Pentru persoanele in varsta, care au dificultati d emiscare (pana la statia de autobuz) si pe bicicleta, conducerea unui autovehicul privat este adesea singura optiune pentru mobilitatea independenta.

Mai multe studii au constatat ca peste 90% dintre soferii cu experienta indica faptul ca renuntarea la conducerea unei masini ar limita independenta si mobilitatea acestora. Aceiasi soferi si-au exprimat ingrijorarea fata de calitatea slaba a serviciilor de transport public. Aceasta anxietate pare sa se bazeze pe realitate, deoarece 50% dintre cei care au renuntat deja la conducereaunui autovehicul au simtit ca transportul public este, cel putin intr-o anumita masura, inadecvat .

Acesti factori trebuie sa fie luati in considerare de dvs daca doriti sa va luati in sfarsit licenta de conducere. Cum puteti face acest lucru? Simplu, inscriindu-va la o scoala de soferi unde va veti putea face orele de condus cu usurinta. Cel mai greu ucru este trecerea examenului auto, in special prima parte: cea teoretica. Puteti apela cu incredere la drpciv.

Acest site oficial este cel mai bun din tara noastra in ceea ce priveste chestionarele auto. Insectiunea chestionare drpciv veti gasi nenumarate teste care au ca scop invatarea logica a teoriei.

Partea teoretica veche care nu se mai da la examen, a fost scoasa din programa, dvs. putand sa va concentrati pe lucrurile actuale, bine sintetizate. Instructorul dvs. auto va poate fi alaturi la fiecare pas, putand sa observe cat de bine cunoasteti anumite lucruri si la ce va poate ajuta. Crearea unui cont este gratuita, oferind un mediu de invatre benefic programului dvs.

Este recmonadat ca fiecare chestioanr sa fie refacut de mai multe ori pentru a putea invata totul. Intreabrile pe care le veti parcurge se vor regasi la prima parte a exaenului Facandu-le cu atentie si alocand o parte din timpul dvs acestora, veti putea lua din prima aceasta parte a testului auto.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *