Cu ce se poarta geaca de blugi in noul sezon?

Geaca de blugi reprezinta un clasic indemodabil. A devenit din ce in ce mai populara incepand cu anii ’80 iar in anii ’90 cunoaste un veritabil moment de glorie. De pe strazi pe podiumuri, nu este decat un pas. Iar foarte repede, geaca de blugi devine o veritabila muza pentru designeri, care o folosesc in toate creatiile lor.

Iar de atunci, geaca de blugi se reinventeaza in fiecare sezon, traversand anii, sezoanele si tendintele. Din denim inchis, prespalat sau colorat, cu paiete, insertii de dantela sau cu tinte, dar si cu multe alte detalii minunate, geaca de blugi este un veritabil cameleon care se poate adapta mai multor ocazii decat ai putea crede.

Cum se poarta insa geaca de blugi in noul sezon?

Geaca de blugi plus o salopeta cu flori. Denimul merge de minune cu motivele florale. Mai ales cu cele in nuante de negru si de rosu. O pereche de sandale cu platforme vor completa de minune tinuta.

Geaca de blugi plus o rochie din dantela. Daca adori si tu sa obtii mereu cele mai frumoase, dar cele mai contrastante tinute, poti incerca sa mizezi pe latura industriala a denimului si pe delicatetea si romantismul dantelei. Poarta o geaca de blugi in nuante de negru la o rochie alba si la o pereche de pantofi in nuante de negru. Pur si simplu perfect.

Geaca de blugi purtata la o bluza alba si la o pereche de pantaloni negri. Geaca de blugi se poate purta si la o oacazie mai speciala. Vei obtine o tinuta foarte sic si foarte simpla daca vei alege sa porti o geaca de blugi cu broderii la o bluza alba si la o pereche de pantaloni negri. Pantofii eleganti colorati pot completa de minune tinuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *