Colantii de piele – ghid de buna purtare

Nu vrei sa fii foarte sexy, nu vrei sa exagerezi, dar vrei sa fii putin seducatoare in acelasi timp? Vrei sa ai cel mai frumos look casual? In acest caz, nu ai mare lucru de facut. Colantii din piele sunt piesa vestimentara de care ai nevoie.

Colantii din piele sunt cele mai versatile piese vestimentare care se adapteaza de minune tuturor stilurilor, de la cele mai rock, la cele mai romantice. Sunt mai confortabli si mai usor de purtat decat pantalonii de piele si se pot purta cu o multime de modele de pantofi. Deci de ce nu ai alege sa ii porti si tu peste tot?

Pentru un look casual. Alege sa porti colantii de piele la o pereche de cizme fara toc si la un top gen tunica. Vei obtine astfel o tinuta pe care o vei putea purta peste tot, in orice circumstante. In functie de accesoriile alese, tinuta poate sa treaca de la una simpla la una sofisticata si se poate purta atat ziua cat si seara in oras.

Pentru un look rock. Daca vrei sa obtii un minunat look rock, nu ai prea multe de facut. Ai nevoie de o camasa, de biker boots, de bijuterii masive din argint si imediat pielea va primi o alura mai wild. Un palton mai scurt va dinamiza totul. Geaca de piele este si ea ideala atunci cand vrei sa obtii un look mai dark.

Pentru un stil urban. In acest caz, colantii din piele ar trebui sa fie purtati la fel ca o pereche de blugi slim. Ii poti putrta cu o camasa si balerini pentru a merge la munca sau cu cei mai eleganti pantofi si un top fluid pentru a obtine o tinuta mai sic. Baschetii si puloverul sweat sunt cele mai bune alegeri pentru un look mai streetwear. Colantii trebuie sa fie in acest caz mai grosi si cu buzunare, ca niste blugi.

Deci colantii de piele se pot purta foarte usor la o multime de tinute, care de care mai cool si mai trendy. Esti gata sa ii porti si tu cu stil?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *