Cele mai frumoase modele de pantaloni fluizi pentru a fi cea mai lejera

Lejeri si foarte confortabili, pantalonii fluizi sunt cei mai frumosi pantaloni ai verii, dar si ai toamnei ce va veni.

Atunci cand ai mai putin de 1,70 metri, poti privilegia modelele de pantaloni cu talie inalta care iti vor alungi silueta. Cei cu talie joasa au tendinta de a-ti tasa silueta. In acelasi timp, evita modelele largi si cele baggy daca esti mica de inaltime.

Dar daca esti mai inalta, poti miza fara probleme pe modelele cu talia mai joasa.

Iar atunci cand vrei sa fii cea mai sic, poti miza pe cele mai frumoase materiale, pe cele mai frumoase croieli si pe cele mai trendy modele.

Alege un model uni de pantaloni fluizi, in nuante trendy de galben si de rosu, doua nuante foarte trendy ale anului 2017. Dar asta nu inseamna insa ca nu te poti baza si pe o paleta de nuante pastelate si mai flashy, in functie de gusturi sau de preferinte.

Dungile verticale te vor ajuta sa fii cea mai sic si mai cool. Iar bulinele te vor ajuta sa ai cel mai retro look.

Dar vara poti purta si cele mai frumoase imprimeuri tropicale. Sunt cele care te vor ajuta sa ai cele mai sic si mai exotice tinute.

Dar in functie de morfologie, poti privilegia o multime de motive mai mici sau maxi. Desenele cu un format mai mare sunt cele mai potrivite atunci cand vrei sa iti pui in valoare fesele si picioarele mai fine. Iar daca ai curbe mai generoase poti miza fara probleme pe imprimeurile mai fine si mai discrete.

Cum se poarta pantalonii fluizi?

Pantalonii fluizi uni sau colorati, in cele mai vii nuante se pot purta alaturi de un tricou sobru si simplu. Sau de unul cu mesaje atunci cand vrei sa fii cea mai cool.

Ai grija insa sa nu amesteci prea multe imprimeuri pentru a nu da gres in ceea ce priveste cele mai frumoase tinute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *