Cele mai frumoase modele de geci de blugi ale primaverii

In nuante inchise sau mai deschise, cu un efect prespalat, scurta, cu patch-uri de materiale, colorate sau in nuante de negru…iata care sunt cele mai frumoase modele de geci de blugi ale primaverii care iti vor completa de minune toate tinutele.

Gecil de blugi sunt modelele de geci indemodabile care se pot purta si reinventa la infinit. In plus, sunt cele care se adapteaza mai ceva ca un cameleon la toate tendintele din domeniul modei.

Care sunt cele mai frumoase modele de geci de blugi pe care poti miza in noul sezon?

Geaca de blugi in nuante inchise. Este cel mai frumos model de geaca de blugi, fiind culoarea sa de origine. Cu ea nu ai cum sa dai gres. Se poate purta cu orice din dressing mai ales cu piesele vestimentare mai feminine, precum rochiile sau fustele.

Geaca de blugi colorata. In nuante mai deschise de pastel sau in nuante mai vii, geaca de blugi colorata este o valoare sigura si o tendinta forte a primaverii. Este trendy si perfecta atunci cand vrei sa iti pui cel mai bine in valoare un look mai simplu sau mai sobru. In plus, este piesa vestimentara ideala care te va ajuta sa profiti mai mult de vacanta.

Geaca de blugi cu « petice ». Iata piesa vestimentara ideala de care au nevoie toate fashionistele. Este vorba despre geaca de blugi cu petice sau patchwork-uri de materiale. Un model de geaca venit direct din anii ’90, foarte fun si foarte original care nu are cum sa nu iti placa si care arata de minune alaturi de o camasa mai sobra.

Geaca de blugi oversize. Este modelul de geaca perfecta pentru cele care isi doresc sa aiba un look mai casual si mai confortabil. Este foarte trendy si foarte cool in acelasi timp si perfecta pentru zilele mai aglomerate cand ai foarte multe lucruri de facut.

Sa nu uitam nici de gecile de blugi cu broderii florale, cele mai frumoase si cele mai romantice modele de geci ale primaverii. Sau de cele cu franjuri, foarte hippie si foarte seventies.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *