Cele mai de succes modele in 2017

Dupa 14 ani in care a fost cel mai bine platit model de pe planeta, Bundchen a fost oficial detronata.

Forbes a lansat recent lista anuala a modelelor cel mai bine platite din lume pentru 2017, iar clasamentul demonstreaza ca acesta a fost un an al schimbarilor in industria fashion-ului. Intre 2002 si 2016, Gisele Bundchen a detinut titlul de cel mai bogat model, dar in 2017, Kendall Jenner a surclasat-o, avand castiguri de 22 de milioane de dolari, in timp ce Gisele a castigat doar 17,5 milioane de dolari in acest an.

Prima aparitie a lui Kendall Jenner pe aceasta lista a fost in 2015, cand a castigat 4 milioane de dolari. Unul dintre factorii care au ajutat-o pe Kendall sa se ridice atat de mult in lumea modei a fost Instagram-ul, unde Kendall are 85 de milioane de urmaritori. Datorita acestei influente atat de mari, Kendall a ajuns sa aiba parteneriate extrem de bine renumerate cu branduri celebre precum Estée Lauder, La Perla si Adidas.

O alta evolutie fascinanta pe lista celor mai bine platite modele in 2017 este cea a lui Ashley Graham, care si-a rotunjit conturile anul acesta cu circa 5,5 milioane de dolari. Factorii cheie care au ajutat-o pe Graham sa intre in sfarsit in aceasta lista sunt lansarea propriilor colectii pentru Dressbarn, Addition Elle si Swimsuits For All, precum si campaniile sale pentru H&M si Lane Bryant.

 

Un alt model extrem de apreciat in ultimul timp, care si-a facut aparitia pe lista celor mai bine platite modele din lume, este Bella Hadid, care a castigat 6 milioane de dolari in 2017. Astfel, Bella se claseaza in acest top pe locul 9. Sora ei in schimb ocupa locul 5, avand castiguri de 9,5 milioane de dolari in 2017. Evenimentele de beauty s-au dovedit a fi fluxuri importante de venituri pentru majoritatea modelelor din lista, inclusiv pentru Bella, care a colaborat cu Dior Beauty si cu Nars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *