Baschetii Adidas Gazelle, must have pentru aceasta vara

Fashioniste din lumea intreaga sunteti gata sa veniti cu un plus de culoare pentru toate tinutele voastre? Miticele modele de adidasi cu trei benzi laterale sunt cele mai frumoase modele ale verii 2017, mai ales cele in culori pastelate sau puternice.

Modelele de adidasi Gazelle sunt stilate, sunt confortabile si foarte versatile. Sunt usor de recunoscut dintr-o mie de modele datorita celor trei benzi laterale si a croielii lor minimaliste. Deci sunt baschetii acestei veri prin excelenta.

Dar pentru aceasta vara, celebra marca Adidas a pregatit modele unele mai frumoase ca celelalte. Nuante de roz pudrat, de albastru pastelat, de verde mint… iata care sunt cele mai frumoase modele pentru aceasta vara.

Baschetii in nuante de roz pudrat. Cea mai frumoasa culoare a primavaerii- verii 2017, nuanta de roz pudrat sau de pastel se invita pe frumoasa piele suede a adidasilor Gazelle pentru a-ti ilumina toate tinutele preferate. Luminoasa si ultra feminina, nuanta de roz pudrat este perfecta pentru a pune in valoare un look prea simplu. Adidasii Gazelle in nuante de roz pudrat se pot purta cu o pereche de blugi in nuante deschise, cu o fusta din denim sau cu o pereche de pantaloni albi.

Baschetii in nuante de verde mint. Vara nu ar mai fi la fel fara nuanta de verde mint. Nuanta de verde mint este nuanta perfecta pentru a-ti ilumina toate tinutele si pentru a veni cu un plus de culoare. Iar baschetii mentolati arata de minuna purtati cu o pereche de blugi boyfriend, de o salopeta in  nuante de gri sau o fusta plisata metalizata.

Baschetii in nuante de roz si de gri. Nuanta de roz pal poate sa fie cel mai bine pusa in valoare prin intermediul benzilor laterale in nuante de gri. Un duo colorat perfect pentru aceasta vara, cu alte cuvinte. Arata de minune purtati cu o pereche de pantaloni negri, o rochie in nuante de gri, o salopeta de blugi si o pereche de pantaloni slim.

Baschetii in nuante de albastru denim. Atunci cand nuanta de albastru ciel se intalneste cu cea de albastru cobalt, da nastere celor mai frumosi bascheti. Vor avea un look denim si cel mai frumos contrast de culori care vor pune cel mai bine in valoare o pereche de pantaloni cu o lungime 7/8 sau o pereche de pantaloni scurti din denim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *