Accesorizare perfecta in functie de zona corpului

De foarte multe ori, imbracamintea cade in plan secund atata vreme cat este insotita de niste bijuterii de buna calitate. Inca din cele mai vechi timpuri, bijuteriile au fost un semn al prosperitatii si un instrument excelent pentru toti cei care au dorit sa urce pe scara societatii. O bijuterie a fost dintotdeauna un cadou perfect, o investitie foarte buna si o solutie excelenta pentru obtinerea unei imagini atractive.

Pentru ca o bijuterie poate sa faca atat de multe, va oferim cateva sfatui legate de modul in care pot fi folosite alaturi de cele mai frumoase haine, in functie de zona corpului pentru care sunt destinate.

Zona gatului

Este una dintre cele mai accesorizate zone. Aici stau, de regula, cerceii si colierele si atata vreme cat nu se exagereaza cu dimensiunea si culorile, aceste accesorii pot fi vedetele intregii garderobe. Este indicat sa se evite o extra accesorizare, asadar, daca ai un colier foarte mare, poti renunta la cercei.

Zona mainilor

O bratara discreta si leganta, un inel simplu sau cu diamant, ceasurile, posetele si chiar manichiura, toate pot fi considerate a fi accesorii. Exista mereu tendinta de exagerare si de ultra accesorizare, motiv pentru care specialistii in fashion recomanda o limitare la maxim 3 accesorii, pentru ambele maini.

Zona picioarelor

Foarte putine persoane considera zona picioarelor a fi o zona pentru accesorii. Totusi, bratarile de picior sunt din ce in ce mai populare. De asemenea, pantofii sunt si ei in categoria accesoriilor, iar diversitatea este una uriasa. Daca iti doresti sa atragi atentia asupra picioarelor este bine sa te orientezi spre pantofi cu culori cat mai interesante si sa ii poti cu fusta sau pantaloni mai scurti, care sa nu ii acopere.

De retinut!

  • Evita sa porti simultan bijuterii aurii cu bijuterii argintii. Argintiul se asorteaza la toate tinutele, fiind ideal pentru tinutele casual, in timp ce auriul este mai atractiv pentru ocaziile speciale.
  • Trebuie sa tii cont de forma fetei si a corpului atunci cand iti cumperi accesorii.
  • Evita ultra accesorizarea. Prea multe accesorii pot sa strice, in loc de a ajuta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *