7 tendinte din 2016 de care sa uiti in 2017

Chiar daca unele tendinte din 2016 vor avea mereu locul lor bine stabilit la noi in dressing, de unele va trebui sa uiti definitiv. Care sunt tendintele din 2016 pe care va trebui sa le eviti cu orice pret in 2017?

Geaca doudune off the shoulder. Adica geaca doudune masiva purtata jos pe umeri, oglinda hivernala a tendintei umerilor dezveliti care a facut furori in vara anului 2016. Pe podiumuri aceasta tendinta a fost super cool. Iar trenciul off the shoulder a aratat si el minunat.

Pantofii din catifea. Chiar daca acest material minuna a fost cel mai trendy material al anului 2016, lucrurile au mers putin prea departe. Pantofii din catifea sunt mult prea caldurosi, se murdaresc prea repede si se demodeaza la fel de repede.

Fusta tip pantalon. Este o piesa vestimentara hibrida aflata undeva intre pantaloni si fusta lunga. Cu siguranta ca ai adoptat-o si tu intr-un moment de nebunie in care ai vrut sa fii si tu la fel de cool si de stilata ca si fashionistele din lumea intreaga. Dar daca nu vrei sa arati ca un hobbit, renunta la ea definitiv.

Pantalonii mult prea lungi. Sunt raspunsul la pantalonii Capri, fiind un model de pantaloni atat de lung, incat putem calca pe ei. Cu siguranta ca i-ai adoptat si tu deoarece ai avut impresia ca iti vor alungi picioarele. Dar nu sunt cea mai buna idee mai ales atunci cand ploua. In plus, se pot murdari foarte usor.

Papucii cu blanita. Papucii acoperiti cu blanita au putut fi vazuti peste tot in sezonul estival. Dar sunt mult prea racorosi pentru vara, mult prea caldurosi pentru iarna si nu sunt deloc impermeabli atunci cand ploua. Uita deci de ei pentru exterior… ii poti purta insa in interior.

Blugii kick-flare. Blugii kick-flare sunt blugii stil trompeta, foarte mulati in partea de sus si evazati brusc de la nivelul genunchilor. Toata lumea a spus sa sunt cei mai cool blugi ai anului 2016. Dar daca esti foarte inalta nu ai cum sa arati bine in ei.

Pantofii vintage ca de bunicuta. Sunt modele de pantofi cu un toc foarte mic, confortabili dar in care arati mai ceva ca Minnie Mouse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *