4 reguli vestimentare moderne pentru femeile xxl

Nu este nicio problema in a avea cateva kg in plus, cu toate ca acele cateva kg pot fi destul de nesanatoase. Din punct de vedere estetic insa, exista o multime de optiuni care sa te faca sa arati impecabil. Daca pana acum stiai de anumite reguli vestimentare, care te trimiteau catre rochii marimi foarte mari sau catre culori monocrome si anoste, designerii moderni elimina toate aceste reguli si vin la pachet cu noi reguli, care transforma sectiunea de haine xxl intr-una foarte atractiva si dinamica.

1. Poti sa uiti de vechile reguli. In principiu, regulile clasice destinate persoanelor plinute sunt cunoscute de toata lumea: sa se evite liniile orizontale, sa se acopere bratele, sa se poarte mult negru si daca se poate, haine cat mai largi. Din fericire, designerii moderni incearca sa treaca pste aceste reguli si sa ofere piese vestimentare deosebite, chiar daca sunt in culori, cu dungi sau fara maneci.

2. Proportia este totul. Nu conteaza culoarea sau modelul hainei, asadar, cat conteaza proportia. Daca te asiguri ca piesele vestimentare pe care le porti sunt proportiionale cu corpul tau, atunci rezultatele vor fi excelente.

3. Este important sa porti haine confortabile. Aspectul este important, insa mult mai important este cum te simti in hainele pe care le porti. Daca te simti bine, atunci impresia pe care o dai este una foarte buna. Tocmai de aceea, incearca sa optezi pentru haine din materiale de buna calitate, sa iti lasi corpul sa respire, purtand materiale cat mai elastice si sa eviti incaltamintea foarte inalta sau inconfortabila.

4. Foloseste-te de social media! Ai la dispozitie unul dintre cele mai importante instrumente ale prezentului, cu ajutorul caruia poti descoperi solutii noi si inedite. Daca ai o problema cu greutatea, exista alte cateva mii, sute de mii sau chiar milioane de persoane cu aceeasi problema. Tocmai de aceea, este bine sa vorbesti cu ele. Vei gasi solutii inedite si interesante care te vor ajuta sa te buuri de piese vestimentare colorate, confortabile si interesante.
Nu este greu sa te imbraci daca esti o persoana supraponderala. Ceea ce este important este sa te asiguri ca ai o greutate cat mai sanatoasa pentru tine, deoarece sanatatea este mult mai importanta decat aspectul fizic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *