3 feluri in care poti purta nuanta de roz

Care este cea mai frumoasa culoare a anului 2017? Rozul, fara doar si poate. Rozul, care marcheaza mereu generatiile, atat fetele, cat si baietii. O culoare ideala pentru o iesire cu prietenele, pentru a merge la munca, dar si pentru viata de zi cu zi.

Care sunt deci cele mai bune idei de tinute?

Nuanta de roz pentru o tinuta minunata de birou. Nuanta de roz se poate purta si la birou, in mediul strict si formal de aici. Ti se pare imposibil? Nu e chiar asa. Fusta cu volanase in nuante de roz, te va ajuta sa fii credibila la birou. O poti purta de minune la o camasa in nuante de alb, petrecuta si la o pereche de espadrile cu platforma. In acest fel, vei fi cea mai stilata, dar si cea mai confortabila. Poti completa tinuta cu o poseta in nuante de alb.

Un total look roz pentru o iesire cu prietenele. Ai impresia ca doar Barbie are monopol asupra nuantei de roz? Nu e chiar asa. Poti sa ii furi ideea si sa porti doar haine in nuante de roz dar si accesorii, la o iesire cu prietenele. Dar de data aceasta nu un roz fuchsia, ci unul pudrat. Poarta deci la o rochie vaporoasa si lejera in nuante de roz, o geanta tip seau cu fundita, un ceas cu o curea in nuante de roz, dar si o pereche de pantofi in nuante de roz. Daca este mai racoare, poti completa totul cu ajutorul unei geci de piele in nuante de negru pentru un look demn de Paris Hilton.

Daca vrei sa porti nuanta de roz la un look mai casual, nu ai mare lucru de facut. Poti miza pe un minunat look street, purtand o pereche de blugi mom la un tricou in nuante de roz cu mesaje si la o pereche de pantofi tip babies in nuante de roz. Iar daca vrei sa fii cea mai casual si seara, poti completa tinuta cu ajutorul unei geci de blugi in aceasta nuanta foarte trendy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *